• REKRUTACJA 2021/2022

• Najniższa liczba punktów kwalifikująca do przyjęcia do  Liceum w roku szkolnym 2021/2022:

klasa 1a  (mat-fiz-ang)   155,9 pkt

klasa 1b  (mat-geo-ang)   158,49pkt
            klasa 1c  (j.pol-his-wos)   153,4 pkt
            klasa 1 d  (biol- chem-mat)  156,1 pkt
            klasa 1e (j.pol-j.hiszp-j.ang)   154,9 pkt

Od 23 lipca godz. 8:00 do 30 lipca godz.15:00 kandydaci zakwalifikowani są zobowiązani potwierdzić wolę przyjęcia do szkoły składając w sekretariacie:
            1.  oryginał świadectwa ukończenia szkoły
            2.  oryginał zaświadczenia o wynikach egzaminu ósmoklasisty.
            3.  wypełniony kwestionariusz (do pobrania ze strony)
            4.  karta zdrowia
            5.  dwa zdjęcia do legitymacji

Dokumenty należy dostarczyć osobiście w godzinach pracy sekretariatu 9:00-15:00.

• Witamy!

• Zespół Szkół Nr 22 im. Emiliana Konopczyńskiego

• Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante. Donec eu libero sit amet quam egestas semper. Aenean ultricies mi vitae est. Mauris placerat eleifend leo. Quisque sit amet est et sapien ullamcorper pharetra.