• TERMINY PRAKTYK UCZNIOWSKICH:

• KLASA II 3-14 MAJA 2021

KLASA III 3-28 MAJA 2021

TERMIN POWIADOMIENIA KIEROWNIKA SZKOLENIA PRAKTYCZNEGO O SAMODZIELNYM ZNALEZIENIU FIRMY, W KTÓREJ UCZEŃ BĘDZIE ODBYWAĆ  PRAKTYKI MIJA 5 MARCA.

UMOWA ORAZ DZIENNIK PRAKTYK ZOSTANIE PRZEKAZANA W SZKOLE